Vrijdag in Bed & Breakfast: kalk op de kraan en een kuil in bed

Vrijdag in Bed & Breakfast: kalk op de kraan en een kuil in bed

Vrijdag kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. Hierin gaan nieuwe eigenaren van een B&B bij elkaar logeren, en ze steken hierbij hun mening over het verblijf niet onder stoelen of banken.

Lees verder onder de video.

Vrijdag in <em>Bed &amp; Breakfast</em>: kalk op de kraan en een kuil in bed Vrijdag kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. Hierin gaan nieuwe eigenaren van een B&B bij elkaar logeren, en ze steken hierbij hun mening over het verblijf niet onder stoelen of banken. Lees verder onder de video. Veel kritiek op B&B van een anderDeze keer reizen de deelnemers af naar Groningen, Drenthe en Friesland. In de eerste beelden van de nieuwe uitzending van Bed & Breakfast is te zien dat de B&B-eigenaren weer behoorlijk kritisch zijn. Zo wordt er onder meer geklaagd over kalk op de kraan en een kuil in het bed. Bekijk de beelden van Bed & Breakfast in de video hierboven. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Bed & Breakfast start vrijdag: ‘Nog nooit zo’n mooie kamer gezien’ Bekijk deze video » Bed & Breakfast: ‘Zo kun je vervelende partner opsluiten met nachtlampje’ Bekijk deze video »

Veel kritiek op B&B van een ander
Deze keer reizen de deelnemers af naar Groningen, Drenthe en Friesland. In de eerste beelden van de nieuwe uitzending van Bed & Breakfast is te zien dat de B&B-eigenaren weer behoorlijk kritisch zijn. Zo wordt er onder meer geklaagd over kalk op de kraan en een kuil in het bed.

Bekijk de beelden van Bed & Breakfast in de video hierboven.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Bed & Breakfast: kalk op de kraan en een kuil in bed of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier