Eindelijk kus in Big Brother: bekijk romantische scène Jill en Thomas

Eindelijk kus in Big Brother: bekijk romantische scène Jill en Thomas

Het einde van dit seizoen van Big Brother is in zicht, maar er is eindelijk gekust. Lang was er weinig romantiek te zien in de realityshow, maar op de valreep hebben Jill en Thomas gezoend.

Lees verder onder de video.

Eindelijk kus in <em>Big Brother</em>: bekijk romantische scène Jill en Thomas Het einde van dit seizoen van Big Brother is in zicht, maar er is eindelijk gekust. Lang was er weinig romantiek te zien in de realityshow, maar op de valreep hebben Jill en Thomas gezoend. Lees verder onder de video. Jill en Thomas meer dan beste vrienden?De twee gingen weken geleden als beste vrienden uit elkaar, nadat Thomas uit het huis van Big Brother was gestemd. Toen hij het huis had verlaten, liet Jill al doorschemeren dat ze misschien meer voelde voor hem. En dit lijkt wederzijds te zijn, toen hij afgelopen week voor een bezoek tijdelijk terugkeerde in Big Brother… Bekijk de beelden van Big Brother in de video hierboven. De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Thomas en andere oud-bewoners komen op bezoek Bekijk deze video » Big Brother: Oud-deelnemer Thomas verstopt zich in de tuin voor finalisten Bekijk deze video »

Jill en Thomas meer dan beste vrienden?
De twee gingen weken geleden als beste vrienden uit elkaar, nadat Thomas uit het huis van Big Brother was gestemd. Toen hij het huis had verlaten, liet Jill al doorschemeren dat ze misschien meer voelde voor hem. En dit lijkt wederzijds te zijn, toen hij afgelopen week voor een bezoek tijdelijk terugkeerde in Big Brother

Bekijk de beelden van Big Brother in de video hierboven.

De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eindelijk kus in Big Brother: bekijk romantische scène Jill en Thomas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier