Zien: Khloe Kardashian reageert op door assistent geplaatste viral foto

Zien: Khloe Kardashian reageert op door assistent geplaatste viral foto

Drama binnen de Kardashian-familie! Een assistent zou per ongeluk een foto geplaatst hebben die niet gephotoshopped was. De familie staat erom bekend hier en daar wat aan te passen op elke foto om een perfecte uitstraling te hebben op social media, maar Khloe's assistent wist een flinke blunder niet te voorkomen.

Zien: <em>Khloe Kardashian</em> reageert op door assistent geplaatste viral foto Drama binnen de Kardashian-familie! Een assistent zou per ongeluk een foto geplaatst hebben die niet gephotoshopped was. De familie staat erom bekend hier en daar wat aan te passen op elke foto om een perfecte uitstraling te hebben op social media, maar Khloe's assistent wist een flinke blunder niet te voorkomen. De fotoDe foto is kwestie is nog maar op een paar sites te vinden, waaronder Page Six. De Kardashian-familie heeft namelijk een jacht ingezet op alle verspreiders van de foto. Zelf heeft Khloe inmiddels al gereageerd op haar Instagram, waar ze meerdere video's van haar lichaam post om te bewijzen dat haar lichaam er anders uitziet dan op de geplaatste foto. Bekijk de video van Khloe Kardashian hierboven. Bekijk ook De familie Kardashian is te gast bij Jimmy Kimmel Bekijk deze video »

De foto
De foto is kwestie is nog maar op een paar sites te vinden, waaronder Page Six. De Kardashian-familie heeft namelijk een jacht ingezet op alle verspreiders van de foto. Zelf heeft Khloe inmiddels al gereageerd op haar Instagram, waar ze meerdere video's van haar lichaam post om te bewijzen dat haar lichaam er anders uitziet dan op de geplaatste foto.

Bekijk de video van Khloe Kardashian hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Khloe Kardashian reageert op door assistent geplaatste viral foto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier