Oogappels gemist? Zo eist Merel hetzelfde salaris als collega ‘met een piemel’

Oogappels gemist? Zo eist Merel hetzelfde salaris als collega ‘met een piemel’

In de serie Oogappels krijgt Merel te maken met een nieuwe mannelijke collega, die heel wat meer blijkt te verdienen dan zij. Dit probleem pakt zij met beide handen aan en ze gaat de confrontatie aan. “Weet je hoe dat komt? Omdat ik een ding niet heb, en dat is een piemel.”

Bekijk de beelden van Oogappels in de video hieronder.

De serie Oogappels is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oogappels</em> gemist? Zo eist Merel hetzelfde salaris als collega ‘met een piemel’ In de serie Oogappels krijgt Merel te maken met een nieuwe mannelijke collega, die heel wat meer blijkt te verdienen dan zij. Dit probleem pakt zij met beide handen aan en ze gaat de confrontatie aan. “Weet je hoe dat komt? Omdat ik een ding niet heb, en dat is een piemel.” Bekijk de beelden van Oogappels in de video hieronder. De serie Oogappels is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Oogappels seizoen 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV