Voorafgaand Ajax-Roma: jolige Erik ten Hag maakt Italiaans voetbal belachelijk

Voorafgaand Ajax-Roma: jolige Erik ten Hag maakt Italiaans voetbal belachelijk

Erik ten Hag, coach van Ajax, vertelt voorafgaand aan het duel tussen Ajax en Roma wat hij van Italië vindt. Hij vindt het een prachtig land met een prachtige cultuur en leuke mensen. Heerlijk jolig vertelt hij ook nog wat over de kwaliteit van het voetbal: "Fantastisch hoe ze voetbal laten bederven!"

Bekijk de video van VTBL hieronder.

Voorafgaand <em>Ajax-Roma</em>: jolige Erik ten Hag maakt Italiaans voetbal belachelijk Erik ten Hag, coach van Ajax, vertelt voorafgaand aan het duel tussen Ajax en Roma wat hij van Italië vindt. Hij vindt het een prachtig land met een prachtige cultuur en leuke mensen. Heerlijk jolig vertelt hij ook nog wat over de kwaliteit van het voetbal: "Fantastisch hoe ze voetbal laten bederven!" Bekijk de video van VTBL hieronder. Ajax - AS Roma is op donderdag 8 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting zie je op Gids.tv. Bekijk ook Erik ten Hag kijkt uit naar 'Champions League-affiche' Ajax - AS Roma (video) Bekijk deze video » Valentijn Driessen in VI over Erik ten Hag: "Hij verdient een standbeeld in Almelo ofzo" Bekijk deze video »
Voetbal :
Voorafgaand Ajax-Roma: jolige Erik ten Hag maakt Italiaans voetbal belachelijk

Ajax - AS Roma is op donderdag 8 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting zie je op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorafgaand Ajax-Roma: jolige Erik ten Hag maakt Italiaans voetbal belachelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier