Trailer: geweldige Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody vanavond te zien op Net5

Trailer: geweldige Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody vanavond te zien op Net5

Je moet het maar durven: in de voetsporen van de legendarische Queen-zanger Freddie Mercury treden voor de film Bohemian Rhapsody. Rami Malek ging de uitdaging aan en werd uiteindelijk beloond met een Oscar. De tv-première van Bohemian Rhapsody is donderdag te zien op Net5.

Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

Trailer: geweldige Oscarwinnaar <em>Bohemian Rhapsody</em> vanavond te zien op Net5 Je moet het maar durven: in de voetsporen van de legendarische Queen-zanger Freddie Mercury treden voor de film Bohemian Rhapsody. Rami Malek ging de uitdaging aan en werd uiteindelijk beloond met een Oscar. De tv-première van Bohemian Rhapsody is donderdag te zien op Net5. Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv. Greatest HitsDe première van deze populaire en veelgeprezen film, die in totaal vier Oscars binnenhaalde, is onderdeel van de Greatest Hits-filmmaand op Net5. In april vertoont de zender diverse prachtige muziekfilms. Bohemian Rhapsody vertelt het verhaal van de legendarische band Queen en hun frontman Freddie Mercury, vanaf de doorbraak in de vroege jaren zeventig tot het legendarische Live Aid-concert in 1985. Bekijk de trailer van Bohemian Rhapsody hierboven. Bohemian Rhapsody (2018) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op donderdag 8 april om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt Bohemian Rhapsody streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis. Bekijk ook Freddie Mercury komt met nieuwe single: 'Time Waits for No One' Bekijk deze video » Beau gemist? O’G3NE treedt live op met Bohemian Rhapsody van Queen Bekijk deze video »
Film :
Trailer: geweldige Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody vanavond te zien op Net5

Greatest Hits
De première van deze populaire en veelgeprezen film, die in totaal vier Oscars binnenhaalde, is onderdeel van de Greatest Hits-filmmaand op Net5. In april vertoont de zender diverse prachtige muziekfilms. Bohemian Rhapsody vertelt het verhaal van de legendarische band Queen en hun frontman Freddie Mercury, vanaf de doorbraak in de vroege jaren zeventig tot het legendarische Live Aid-concert in 1985.

Bekijk de trailer van Bohemian Rhapsody hierboven.

Bohemian Rhapsody (2018) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op donderdag 8 april om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt Bohemian Rhapsody streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: geweldige Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody vanavond te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV