Controles Ruud de Wild goed verlopen: "Ik ben heel erg blij" (video)

Controles Ruud de Wild goed verlopen: "Ik ben heel erg blij" (video)

Radio DJ Ruud de Wild moest vanmorgen terug naar het ziekenhuis voor een controle. Hij en zijn liefde Olcay Gulsen komen blij terug, want de controles gingen erg goed. Olcay plaatst een video direct hierna op Instagram en vertelt dat ze ontzettend opgelucht is en dat er een flinke last van hun schouders valt.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Controles <em>Ruud de Wild</em> goed verlopen: &quot;Ik ben heel erg blij&quot; (video) Radio DJ Ruud de Wild moest vanmorgen terug naar het ziekenhuis voor een controle. Hij en zijn liefde Olcay Gulsen komen blij terug, want de controles gingen erg goed. Olcay plaatst een video direct hierna op Instagram en vertelt dat ze ontzettend opgelucht is en dat er een flinke last van hun schouders valt. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Ruud de Wild weer thuis: "Enorme stapel kaarten!" Bekijk deze video » Olcay Gulsen filmt slapende Ruud de Wild: "Ik vreet hem op" Bekijk deze video »
Entertainment :
Controles Ruud de Wild goed verlopen: "Ik ben heel erg blij" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Controles Ruud de Wild goed verlopen: "Ik ben heel erg blij" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier