Zien: Gordon verrast emotionele Patricia Paay op 72e verjaardag met optreden

Zien: Gordon verrast emotionele Patricia Paay op 72e verjaardag met optreden

In de 5 Uur Show was Patrica Paay op bezoek als sidekick. Het was dubbel feest, want La Paay was ook nog eens jarig! Om dit te vieren kwam haar goede vriend Gordon langs met maar liefst 72 rozen en een optreden van zijn nieuwste muziek. Ze is zichtbaar aangedaan door zijn komst.

Bekijk de video van 5 Uur Show hieronder.

Zien: Gordon verrast emotionele <em>Patricia Paay</em> op 72e verjaardag met optreden In de 5 Uur Show was Patrica Paay op bezoek als sidekick. Het was dubbel feest, want La Paay was ook nog eens jarig! Om dit te vieren kwam haar goede vriend Gordon langs met maar liefst 72 rozen en een optreden van zijn nieuwste muziek. Ze is zichtbaar aangedaan door zijn komst. Bekijk de video van 5 Uur Show hieronder. Bekijk ook RTL Exclusief: Patricia Paays reactie op 'Patricia het aapje' in Blijdorp Bekijk deze video » Woensdag in de 5 Uur Show: Patricia Paay en Nicoline Wisse Smit Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gordon verrast emotionele Patricia Paay op 72e verjaardag met optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier