Zien: Roxeanne Hazes brengt dag kinderboerderij door met Monique Westenberg

Zien: Roxeanne Hazes brengt dag kinderboerderij door met Monique Westenberg

De soapserie rondom André Hazes lijkt nooit voorbij, zeker niet nadat hij deze week aankondigde een nieuwe liefde te hebben gevonden. Zijn zus Roxeanne is wat loyaler en bracht gister een dag door met André's ex Monique en hun kinderen op de kinderboerderij.

Geitjes kijken
In de verschillende video's is te zien dat de kids (neefjes) van Monique en Roxeanne het ontzettend naar hun zin hebben. Monique heeft hieronder gereageerd dat ze een geweldige dag heeft gehad.

Bekijk de video van Roxeanne Hazes hieronder.

Zien: <em>Roxeanne Hazes</em> brengt dag kinderboerderij door met Monique Westenberg De soapserie rondom André Hazes lijkt nooit voorbij, zeker niet nadat hij deze week aankondigde een nieuwe liefde te hebben gevonden. Zijn zus Roxeanne is wat loyaler en bracht gister een dag door met André's ex Monique en hun kinderen op de kinderboerderij. Geitjes kijkenIn de verschillende video's is te zien dat de kids (neefjes) van Monique en Roxeanne het ontzettend naar hun zin hebben. Monique heeft hieronder gereageerd dat ze een geweldige dag heeft gehad. Bekijk de video van Roxeanne Hazes hieronder. Bekijk ook Video: Roxeanne Hazes deelt hilarische quotes van zoontje Fender Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over vader André: "Ik wil gewoon normaal zijn" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Roxeanne Hazes brengt dag kinderboerderij door met Monique Westenberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier