Trailer: Thriller Jaws 2 donderdag te zien bij SBS9

Trailer: Thriller Jaws 2 donderdag te zien bij SBS9

Net als in Jaws slaat burgemeester Vaughn (Murray Hamilton) waarschuwingen in de wind. Het strand sluiten kost zijn stad gewoon te veel geld.

Haai uitschakelen
Het duurt in dit vervolg (Jaws 2) alleen niet lang voordat Vaughn – en de rest van Amity – Brody's waarschuwingen niet meer kan negeren. Lukt het de politiechef deze keer weer om de haai uit te schakelen?

Bekijk de trailer van Jaws 2 hieronder. Jaws 2 is donderdag 8 april om 20:30 uur te zien bij SBS9.

Trailer: Thriller <em>Jaws 2</em> donderdag te zien bij SBS9 Net als in Jaws slaat burgemeester Vaughn (Murray Hamilton) waarschuwingen in de wind. Het strand sluiten kost zijn stad gewoon te veel geld. Haai uitschakelenHet duurt in dit vervolg (Jaws 2) alleen niet lang voordat Vaughn – en de rest van Amity – Brody's waarschuwingen niet meer kan negeren. Lukt het de politiechef deze keer weer om de haai uit te schakelen? Bekijk de trailer van Jaws 2 hieronder. Jaws 2 is donderdag 8 april om 20:30 uur te zien bij SBS9. Bekijk ook Trailer: Superheldenserie Jupiter’s Legacy te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Why Did You Kill Me?: Vanaf 14 april te zien bij Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Thriller Jaws 2 donderdag te zien bij SBS9


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Thriller Jaws 2 donderdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV