Chateau Meiland: Erica en Martien emotioneel na lezen oude brief

Chateau Meiland: Erica en Martien emotioneel na lezen oude brief

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Erica en Martien halen wat herinneringen van vroeger op, van toen de kinderen nog klein waren. Ze houden het beide niet droog, want het liefdesgedicht wat Martien leest gaat over hun gezin en hoe gelukkig ze waren.

Stop nu met lezen
"Wat is dat toch enig om alles weer eens terug te lezen," zegt Martien. Maar hij stopt er al gauw mee, want het wordt hem allemaal iets te veel. "Ik loop de hele ochtend al te janken, dat vind ik toch helemaal niet leuk!"

<em>Chateau Meiland</em>: Erica en Martien emotioneel na lezen oude brief Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Erica en Martien halen wat herinneringen van vroeger op, van toen de kinderen nog klein waren. Ze houden het beide niet droog, want het liefdesgedicht wat Martien leest gaat over hun gezin en hoe gelukkig ze waren. Stop nu met lezen"Wat is dat toch enig om alles weer eens terug te lezen," zegt Martien. Maar hij stopt er al gauw mee, want het wordt hem allemaal iets te veel. "Ik loop de hele ochtend al te janken, dat vind ik toch helemaal niet leuk!" Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Erica wijst Martien op ouderdom, "Een en al rimpel" Bekijk deze video » Martien Meiland: "Je mag van geluk spreken als je kaart krijgt van mij!" (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Erica en Martien emotioneel na lezen oude brief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier