Chateau Meiland: Martien Meiland in tranen door eigen gedicht

Chateau Meiland: Martien Meiland in tranen door eigen gedicht

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Romanticus Martien
Martien Meiland, die onlangs een peperdure villa in Noordwijk heeft gekocht, is elke maandag en donderdag te zien in Chateau Meiland. Erica leest een oud mooi gedicht van Martien voor en Martien luistert ernaar. "Dit is zo leuk", zegt Martien terwijl hij een traantje wegpinkt. Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: <em>Martien Meiland</em> in tranen door eigen <em>gedicht</em> Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Romanticus MartienMartien Meiland, die onlangs een peperdure villa in Noordwijk heeft gekocht, is elke maandag en donderdag te zien in Chateau Meiland. Erica leest een oud mooi gedicht van Martien voor en Martien luistert ernaar. "Dit is zo leuk", zegt Martien terwijl hij een traantje wegpinkt. Bekijk het fragment hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Martien vindt knolselderij naar een iglo ruiken Bekijk deze video » Martien Meiland: "Je mag van geluk spreken als je kaart krijgt van mij!" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien Meiland in tranen door eigen gedicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier