Samantha Steenwijk krijgt een brief in De Verraders: "Wil jij Verrader worden?"

Samantha Steenwijk krijgt een brief in De Verraders: "Wil jij Verrader worden?"

Samantha Steenwijk krijgt een belangrijke, verzegelde brief in De Verraders. Holly en Kees willen Samantha namelijk als nieuwe verrader...

Spanning en sensatie dit weekend
Samantha lacht erom, wellicht van de zenuwen, en is even sprakeloos. Gaat ze het doen? En... zou dat wel verstandig zijn? Je ziet het zaterdag in een nieuwe aflevering van De Verraders.

Bekijk het fragment van De Verraders in de video hieronder.

De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Samantha Steenwijk krijgt een brief in <em>De Verraders</em>: &quot;Wil jij Verrader worden?&quot; Samantha Steenwijk krijgt een belangrijke, verzegelde brief in De Verraders. Holly en Kees willen Samantha namelijk als nieuwe verrader... Spanning en sensatie dit weekendSamantha lacht erom, wellicht van de zenuwen, en is even sprakeloos. Gaat ze het doen? En... zou dat wel verstandig zijn? Je ziet het zaterdag in een nieuwe aflevering van De Verraders. Bekijk het fragment van De Verraders in de video hieronder. De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Verraders: Samantha Steenwijk weet zeker dat Diederik en Steven verraders zijn Bekijk deze video » De Verraders: Afvaller Diederik Jekel trots op zijn medeverraders Holly en Kees Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk krijgt een brief in De Verraders: "Wil jij Verrader worden?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier