WNL: Krijgen politiehonden speciale onderscheiding?

WNL: Krijgen politiehonden speciale onderscheiding?

De VVD in Rotterdam wil dat er een speciale onderscheiding komt voor politiehonden die goed werk hebben geleverd: "Door de inzet van politiehonden worden levens gered, inbrekers gearresteerd en wordt andere goede daden verricht", zegt fractievoorzitter Vincent Karremans. "Ontzettend goed werk dat waardering verdient. Je moet deze medaille dan ook vooral zien als waardering voor het goede werk wat de hondenbrigade doet." Bekijk de WNL-video over de politiehonden en een mogelijke onderscheiding hieronder.

<em>WNL</em>: Krijgen <em>politiehonden</em> speciale onderscheiding? De VVD in Rotterdam wil dat er een speciale onderscheiding komt voor politiehonden die goed werk hebben geleverd: "Door de inzet van politiehonden worden levens gered, inbrekers gearresteerd en wordt andere goede daden verricht", zegt fractievoorzitter Vincent Karremans. "Ontzettend goed werk dat waardering verdient. Je moet deze medaille dan ook vooral zien als waardering voor het goede werk wat de hondenbrigade doet." Bekijk de WNL-video over de politiehonden en een mogelijke onderscheiding hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: VNO-NCW wil af van de 1,5 meter samenleving Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: kinderen verengelsen taalgebruik steeds meer Bekijk deze video »
Nieuws :
WNL: Krijgen politiehonden speciale onderscheiding?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WNL: Krijgen politiehonden speciale onderscheiding? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier