Zien: Fred van Leer showt z'n hysterische Louis Vuitton-aankoop

Zien: Fred van Leer showt z'n hysterische Louis Vuitton-aankoop

Fred van Leer showt in zijn Instagram Stories zijn nieuwe Louis Vuitton aankoop: "Ik ben zo slecht in het unboxen jongens", zegt hij terwijl hij de doos niet open krijgt. Eenmaal open, waarschuwt hij zijn volgers: "Het is een lichtelijk hysterisch printje." Bekijk hieronder de beelden waarin Fred zijn LV-item laat zien.

Zien: <em>Fred van Leer</em> showt z'n hysterische <em>Louis Vuitton</em>-aankoop Fred van Leer showt in zijn Instagram Stories zijn nieuwe Louis Vuitton aankoop: "Ik ben zo slecht in het unboxen jongens", zegt hij terwijl hij de doos niet open krijgt. Eenmaal open, waarschuwt hij zijn volgers: "Het is een lichtelijk hysterisch printje." Bekijk hieronder de beelden waarin Fred zijn LV-item laat zien. Bekijk ook Zien: Leco van Zadelhoff reageert niet op Fred's vraag over z'n kapsel Bekijk deze video » Gouden keeltjes in Chantal's Beauty Camper: "Ik ken nooit de teksten" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Fred van Leer showt z'n hysterische Louis Vuitton-aankoop


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Fred van Leer showt z'n hysterische Louis Vuitton-aankoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV