Levenslang met dwang: Niels over tel- en controledwang: "Anders hele dag stress"

Levenslang met dwang: Niels over tel- en controledwang: "Anders hele dag stress"

In de achtdelige serie Levenslang met dwang volgt Jan Kooijman zeven deelnemers met ernstige dwangstoornissen die vechten voor een normaal bestaan. Een bestaan dat tot nu toe compleet in het teken staat van hun dwang waardoor ze vaak geen relatie, werk of sociale contacten kunnen onderhouden.

Stress & paniek
Bekijk hieronder het Levenslang met dwang-fragment met de 25-jarige Niels. Hij heeft last van tel- en controledwang en slaat bijvoorbeeld de laatste traptree altijd over: "Als ik mijn handelingen niet kan uitvoeren, dan heb ik de hele dag stress en paniek", aldus Niels.

Het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang? is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Levenslang met dwang</em>: <em>Niels</em> over tel- en controledwang: &quot;Anders hele dag stress&quot; In de achtdelige serie Levenslang met dwang volgt Jan Kooijman zeven deelnemers met ernstige dwangstoornissen die vechten voor een normaal bestaan. Een bestaan dat tot nu toe compleet in het teken staat van hun dwang waardoor ze vaak geen relatie, werk of sociale contacten kunnen onderhouden. Stress & paniekBekijk hieronder het Levenslang met dwang-fragment met de 25-jarige Niels. Hij heeft last van tel- en controledwang en slaat bijvoorbeeld de laatste traptree altijd over: "Als ik mijn handelingen niet kan uitvoeren, dan heb ik de hele dag stress en paniek", aldus Niels. Het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang? is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week Bekijk deze video » Levenslang met dwang: Jasmijn kan niet zonder tellen: "Anders gebeurt er iets ergs" Bekijk deze video »
TV :
Levenslang met dwang: Niels over tel- en controledwang: "Anders hele dag stress"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Levenslang met dwang: Niels over tel- en controledwang: "Anders hele dag stress" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier