Levenslang met dwang: Jasmijn kan niet zonder tellen: "Anders gebeurt er iets ergs"

Levenslang met dwang: Jasmijn kan niet zonder tellen: "Anders gebeurt er iets ergs"

In de achtdelige serie Levenslang met dwang volgt Jan Kooijman zeven deelnemers met ernstige dwangstoornissen die vechten voor een normaal bestaan. Een bestaan dat tot nu toe compleet in het teken staat van hun dwang waardoor ze vaak geen relatie, werk of sociale contacten kunnen onderhouden. Bekijk hieronder het Levenslang met dwang-fragment met Jasmijn die niet zonder tellen kan. Ze is bang dat er iets ergs gebeurt als ze niet telt.

Het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang? is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Levenslang met dwang</em>: Jasmijn kan niet zonder tellen: &quot;Anders gebeurt er iets ergs&quot; In de achtdelige serie Levenslang met dwang volgt Jan Kooijman zeven deelnemers met ernstige dwangstoornissen die vechten voor een normaal bestaan. Een bestaan dat tot nu toe compleet in het teken staat van hun dwang waardoor ze vaak geen relatie, werk of sociale contacten kunnen onderhouden. Bekijk hieronder het Levenslang met dwang-fragment met Jasmijn die niet zonder tellen kan. Ze is bang dat er iets ergs gebeurt als ze niet telt. Het nieuwe seizoen van Levenslang met dwang? is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Levenslang Met Dwang start 6 april bij NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week Bekijk deze video »
TV :
Levenslang met dwang: Jasmijn kan niet zonder tellen: "Anders gebeurt er iets ergs"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Levenslang met dwang: Jasmijn kan niet zonder tellen: "Anders gebeurt er iets ergs" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier