Zien: Chaos in Rotterdamse haven door Suez-schepen: "6 tot 8 schepen extra"

Zien: Chaos in Rotterdamse haven door Suez-schepen: "6 tot 8 schepen extra"

De eerste schepen die vast zaten in het Suezkanaal keerden donderdag 8 april terug in de Rotterdamse haven. De terugkeer levert een flinke klus op voor de grootste haven van Nederland. Kees Groeneveld vertelt dat het drukker is dan anders in de haven: "Het is altijd al druk. Nu extra druk met langere wachttijden", aldus Kees. "Er komen 6 tot 8 schepen extra binnen. Bekijk hieronder de beelden van De Telegraaf over de drukte in de Rotterdamse haven door de Suez-schepen.

Zien: Chaos in Rotterdamse haven door <em>Suez-schepen</em>: &quot;6 tot 8 schepen extra&quot; De eerste schepen die vast zaten in het Suezkanaal keerden donderdag 8 april terug in de Rotterdamse haven. De terugkeer levert een flinke klus op voor de grootste haven van Nederland. Kees Groeneveld vertelt dat het drukker is dan anders in de haven: "Het is altijd al druk. Nu extra druk met langere wachttijden", aldus Kees. "Er komen 6 tot 8 schepen extra binnen. Bekijk hieronder de beelden van De Telegraaf over de drukte in de Rotterdamse haven door de Suez-schepen. Bekijk ook LIVE: containerschip Suezkanaal wordt losgetrokken Bekijk deze video » Video: Haven van Rotterdam voorspelt chaos bij terugkeer blokkeerschip Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Chaos in Rotterdamse haven door Suez-schepen: "6 tot 8 schepen extra"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chaos in Rotterdamse haven door Suez-schepen: "6 tot 8 schepen extra" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier