Bij deze priklocatie in Den Helder was een aanslag gepland: man is opgepakt

Bij deze priklocatie in Den Helder was een aanslag gepland: man is opgepakt

De politie heeft een man opgepakt die een vuurwerkbom wilde laten ontploffen bij een priklocatie in Den Helder. De politie pakte de man op 18 maart al op, maar brengt het nieuws nu pas naar buiten.

Sinds maat zit hij vast, en blijft voorlopig ook vastzitten. Volgens het Openbaar Ministerie wilde hij het vaccinatieprogramma saboteren op een hele gewelddadige manier, en mensen bang maken. Het is niet de eerste keer dat een GGD-locatie slachtoffer is geworden van een explosie. Bekijk de NOSStories-video over de aanslag hieronder.

Bij deze <em>priklocatie</em> in <em>Den Helder</em> was een <em>aanslag</em> gepland: man is opgepakt De politie heeft een man opgepakt die een vuurwerkbom wilde laten ontploffen bij een priklocatie in Den Helder. De politie pakte de man op 18 maart al op, maar brengt het nieuws nu pas naar buiten. Sinds maat zit hij vast, en blijft voorlopig ook vastzitten. Volgens het Openbaar Ministerie wilde hij het vaccinatieprogramma saboteren op een hele gewelddadige manier, en mensen bang maken. Het is niet de eerste keer dat een GGD-locatie slachtoffer is geworden van een explosie. Bekijk de NOSStories-video over de aanslag hieronder. Bekijk ook Zien: bomexplosie bij teststraat Bovenkarspel zorgt voor woedende bewoners Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: GGD weigert te testen voor evenementen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bij deze priklocatie in Den Helder was een aanslag gepland: man is opgepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier