Moeder en dochter over deelname Tafel voor Twee: "Hele grote hoop"

Moeder en dochter over deelname Tafel voor Twee: "Hele grote hoop"

In het nieuwe programma Tafel voor Twee gaan twee mensen met elkaar uit eten, maar voor 1 van de 2 is het een verrassing wie er aan tafel komt zitten en waarom. Fionuala zag een oproep en besloot zichzelf en haar moeder Nora op te geven. Moeder Nora had hele grote hoop dat het Fionuala zou zijn. Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Fionuala en Nora hieronder.

Het nieuwe programma Tafel voor twee is vanaf woensdag 7 april wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel voor twee terugkijken bij Gids.tv.

Moeder en dochter over deelname <em>Tafel voor Twee</em>: &quot;Hele grote hoop&quot; In het nieuwe programma Tafel voor Twee gaan twee mensen met elkaar uit eten, maar voor 1 van de 2 is het een verrassing wie er aan tafel komt zitten en waarom. Fionuala zag een oproep en besloot zichzelf en haar moeder Nora op te geven. Moeder Nora had hele grote hoop dat het Fionuala zou zijn. Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Fionuala en Nora hieronder. Het nieuwe programma Tafel voor twee is vanaf woensdag 7 april wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel voor twee terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele eerste beelden Tafel voor twee: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek Bekijk deze video »
TV :
Moeder en dochter over deelname Tafel voor Twee: "Hele grote hoop"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Moeder en dochter over deelname Tafel voor Twee: "Hele grote hoop" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier