Marcel Hensema over theaterfilm Alles in de Hens: "Totaal ander verhaal"

Marcel Hensema over theaterfilm Alles in de Hens: "Totaal ander verhaal"

Acteur Marcel Hensema is te zien in de theaterfilm Alles in de Hens. Een filmversie van het gelijknamige theaterstuk: "Het gaat over 'even niet zo lekker in je vel zitten." Marcel laat weten bij Tijd voor MAX: "Het is een totaal ander verhaal. In de voorstelling is het cabaretachtig, dat kun je niet doen in een film." Het heeft wel dezelfde onderwerpen, voegt hij toe.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

De theaterfilm Alles in de hens is op vrijdag 9 april om 23.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de theaterfilm Alles in de hens terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel Hensema</em> over theaterfilm <em>Alles in de Hens</em>: &quot;Totaal ander verhaal&quot; Acteur Marcel Hensema is te zien in de theaterfilm Alles in de Hens. Een filmversie van het gelijknamige theaterstuk: "Het gaat over 'even niet zo lekker in je vel zitten." Marcel laat weten bij Tijd voor MAX: "Het is een totaal ander verhaal. In de voorstelling is het cabaretachtig, dat kun je niet doen in een film." Het heeft wel dezelfde onderwerpen, voegt hij toe. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. De theaterfilm Alles in de hens is op vrijdag 9 april om 23.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de theaterfilm Alles in de hens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marcel Hensema over seizoen drie Hollands Hoop: 'Absurdistisch' Bekijk deze video » Op1: Marcel Hensema toerde langs huiskamers en tuinen Bekijk deze video »
TV :
Marcel Hensema over theaterfilm Alles in de Hens: "Totaal ander verhaal"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marcel Hensema over theaterfilm Alles in de Hens: "Totaal ander verhaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier