Bekijk spectaculaire beelden van wolf in Rossum

Bekijk spectaculaire beelden van wolf in Rossum

Deze wolf heeft zich alweer een tijdje in Nederland gevestigd, maar ze worden niet vaak vastgelegd zoals op deze video. De wolf is gefilmd door een automobilist in Overijssel terwijl het over een weiland liep. Het dier is nog niet eerder gezien in de omgeving. Vorig jaar werden in Overijssel meerdere schapen doodgebeten door een andere wolf.

Bekijk hieronder de NOSStories-video met beelden van de Wolf in Rossum.

Bekijk spectaculaire beelden van wolf in <em>Rossum</em> Deze wolf heeft zich alweer een tijdje in Nederland gevestigd, maar ze worden niet vaak vastgelegd zoals op deze video. De wolf is gefilmd door een automobilist in Overijssel terwijl het over een weiland liep. Het dier is nog niet eerder gezien in de omgeving. Vorig jaar werden in Overijssel meerdere schapen doodgebeten door een andere wolf. Bekijk hieronder de NOSStories-video met beelden van de Wolf in Rossum. Bekijk ook Spectaculaire beelden: Wolf gespot op klaarlichte dag in Apeldoorn Bekijk deze video » Unieke beelden: hele wolvenfamilie gespot op de Veluwe Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk spectaculaire beelden van wolf in Rossum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier