Diederik Jekel over AstraZeneca: "De kans op bijwerkingen is enorm klein"

Diederik Jekel over AstraZeneca: "De kans op bijwerkingen is enorm klein"

Al 400 dagen is de wereld in de ban van corona. De enige weg terug naar ons oude, vertrouwde en vooral vrije leven is vaccineren, maar het gebruik van het AstraZeneca-vaccin is wegens bepaalde bijwerkingen inmiddels erg omstreden. Diederik Jekel (36) probeert wat onrust weg te nemen. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met Diederik Jekel over AstraZeneca.

<em>Diederik Jekel</em> over AstraZeneca: &quot;De kans op bijwerkingen is enorm klein&quot; Al 400 dagen is de wereld in de ban van corona. De enige weg terug naar ons oude, vertrouwde en vooral vrije leven is vaccineren, maar het gebruik van het AstraZeneca-vaccin is wegens bepaalde bijwerkingen inmiddels erg omstreden. Diederik Jekel (36) probeert wat onrust weg te nemen. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met Diederik Jekel over AstraZeneca. Bekijk ook Ernst Kuipers over bijwerkingen AstraZeneca vaccin: "Zelfde als anticonceptiepil" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: "AstraZeneca was juist bedoeld voor 60-minners" Bekijk deze video »
Entertainment :
Diederik Jekel over AstraZeneca: "De kans op bijwerkingen is enorm klein"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel over AstraZeneca: "De kans op bijwerkingen is enorm klein" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier