De Vooravond gemist? Bekijk basiscursus deeltjesfysica met biljartballen

De Vooravond gemist? Bekijk basiscursus deeltjesfysica met biljartballen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Bekijk basiscursus deeltjesfysica met <em>biljartballen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. BiljartballenGroot nieuws in de wereld van de wetenschap: bij wetenschappelijk deeltjesonderzoek in Chicago is hoogstwaarschijnlijk een nieuwe natuurkracht ontdekt: ‘The Fifth Force’. Natuurkunde-duo Anna Gimbrère en Rasa Muller geven aan tafel bij De Vooravond een basiscursus deeltjesfysica met biljartballen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Gert Verhulst over 25-jarig bestaan Studio 100 Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Stef Bos heeft de bel van Samson en Gert gesloopt Bekijk deze video »
TV :
De Vooravond gemist? Bekijk basiscursus deeltjesfysica met biljartballen

Biljartballen
Groot nieuws in de wereld van de wetenschap: bij wetenschappelijk deeltjesonderzoek in Chicago is hoogstwaarschijnlijk een nieuwe natuurkracht ontdekt: ‘The Fifth Force’. Natuurkunde-duo Anna Gimbrère en Rasa Muller geven aan tafel bij De Vooravond een basiscursus deeltjesfysica met biljartballen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Bekijk basiscursus deeltjesfysica met biljartballen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier