Slachtoffer over schietpartij Alphen aan de Rijn: "M'n leven is 10 jaar geleden gestopt"

Slachtoffer over schietpartij Alphen aan de Rijn: "M'n leven is 10 jaar geleden gestopt"

Tristan van der Vlis schoot op 9 april 2011 zes mensen dood toen hij in winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan den Rijn het vuur opende. Ook bracht hij zichzelf om het leven. Veel slachtoffers wachten tien jaar later nog altijd op een schadevergoeding. In de onderstaande video spreekt een slachtoffer een videoboodschap in: "M'n leven is 10 jaar geleden gestopt."

Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over de schietpartij in winkelcentrum de Ridderhof.

Slachtoffer over <em>schietpartij</em> Alphen aan de Rijn: &quot;M'n leven is 10 jaar geleden gestopt&quot; Tristan van der Vlis schoot op 9 april 2011 zes mensen dood toen hij in winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan den Rijn het vuur opende. Ook bracht hij zichzelf om het leven. Veel slachtoffers wachten tien jaar later nog altijd op een schadevergoeding. In de onderstaande video spreekt een slachtoffer een videoboodschap in: "M'n leven is 10 jaar geleden gestopt." Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over de schietpartij in winkelcentrum de Ridderhof. Bekijk ook Video: schietpartij supermarkt Colorado, zeker 10 mensen overleden Bekijk deze video » Op1 gemist? Schietpartij winkelcentrum Alphen aan den Rijn vrijdag tien jaar geleden Bekijk deze video »
TV :
Slachtoffer over schietpartij Alphen aan de Rijn: "M'n leven is 10 jaar geleden gestopt"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slachtoffer over schietpartij Alphen aan de Rijn: "M'n leven is 10 jaar geleden gestopt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier