De Vooravond: Nina was jarenlang actief in een drugsimperium

De Vooravond: Nina was jarenlang actief in een drugsimperium

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Nina was jarenlang actief in een <em>drugsimperium</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nina was ooit actief in een groot drugsimperium, ze heeft haar straf uitgezeten, maar ze vertelt bij De Vooravond hoe moeilijk het is om van de 'dader' stempel af te komen: "Het is een profiel waar je nooit meer vanaf komt. Wat je beslissing nu is, heeft zoveel impact op je leven later." Ze heeft haar straf uitgezeten Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Vooravond gemist? Renze en Fidan bespreken petitie #JacobBlijftHier Bekijk deze video » De Vooravond: Marieke Schellart was eerste Nederlandse vrouw die eitjes liet invriezen Bekijk deze video » Marieke Schellart vertelt over negatieve reacties op invriezen eicellen in De Vooravond Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Gert Verhulst over 25-jarig bestaan Studio 100 Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Stef Bos heeft de bel van Samson en Gert gesloopt Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Renze mag in het mandje van Samson en Marcel liggen Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht Bekijk deze video » Sef in De Vooravond met voorproefje van alternatieve versie album El Salvador Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: Nina was jarenlang actief in een drugsimperium

Nina was ooit actief in een groot drugsimperium, ze heeft haar straf uitgezeten, maar ze vertelt bij De Vooravond hoe moeilijk het is om van de 'dader' stempel af te komen: "Het is een profiel waar je nooit meer vanaf komt. Wat je beslissing nu is, heeft zoveel impact op je leven later." Ze heeft haar straf uitgezeten

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Nina was jarenlang actief in een drugsimperium of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier