De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren

De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden <em>De Nachtwacht</em> reconstrueren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Lisa Wiersma heeft een pittige challenge voor de boeg voor het nieuwe tv-programma 'Het geheim van de Meester'. Ze gaat in zes maanden tijd Rembrandts klassieker De Nachtwacht reconstrueren. "Het ziet eruit alsof het heel snel is gedaan. Je moet op dezelfde manier gaan schilderen," aldus de kunstenares. Een pittige klus voor Wiersma, maar wel een uitdaging! De vierdelige reeks van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht is in de winter van 2021 op televisie te zien. Heb je Het Geheim Van De Meester gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Vooravond gemist? Renze en Fidan bespreken petitie #JacobBlijftHier Bekijk deze video » De Vooravond: Marieke Schellart was eerste Nederlandse vrouw die eitjes liet invriezen Bekijk deze video » Marieke Schellart vertelt over negatieve reacties op invriezen eicellen in De Vooravond Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Gert Verhulst over 25-jarig bestaan Studio 100 Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Stef Bos heeft de bel van Samson en Gert gesloopt Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Renze mag in het mandje van Samson en Marcel liggen Bekijk deze video » De Vooravond: Nina was jarenlang actief in een drugsimperium Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht Bekijk deze video » Sef in De Vooravond met voorproefje van alternatieve versie album El Salvador Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren

Lisa Wiersma heeft een pittige challenge voor de boeg voor het nieuwe tv-programma 'Het geheim van de Meester'. Ze gaat in zes maanden tijd Rembrandts klassieker De Nachtwacht reconstrueren. "Het ziet eruit alsof het heel snel is gedaan. Je moet op dezelfde manier gaan schilderen," aldus de kunstenares. Een pittige klus voor Wiersma, maar wel een uitdaging!

De vierdelige reeks van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht is in de winter van 2021 op televisie te zien. Heb je Het Geheim Van De Meester gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier