De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren

De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden <em>De Nachtwacht</em> reconstrueren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Lisa Wiersma heeft een pittige challenge voor de boeg voor het nieuwe tv-programma 'Het geheim van de Meester'. Ze gaat in zes maanden tijd Rembrandts klassieker De Nachtwacht reconstrueren. "Het ziet eruit alsof het heel snel is gedaan. Je moet op dezelfde manier gaan schilderen," aldus de kunstenares. Een pittige klus voor Wiersma, maar wel een uitdaging! De vierdelige reeks van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht is in de winter van 2021 op televisie te zien. Heb je Het Geheim Van De Meester gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren

Lisa Wiersma heeft een pittige challenge voor de boeg voor het nieuwe tv-programma 'Het geheim van de Meester'. Ze gaat in zes maanden tijd Rembrandts klassieker De Nachtwacht reconstrueren. "Het ziet eruit alsof het heel snel is gedaan. Je moet op dezelfde manier gaan schilderen," aldus de kunstenares. Een pittige klus voor Wiersma, maar wel een uitdaging!

De vierdelige reeks van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht is in de winter van 2021 op televisie te zien. Heb je Het Geheim Van De Meester gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV