De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht

De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij <em>De Nachtwacht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits onthult verschillende onbekende details over het klassieke schilderij De Nachtwacht van Rembrandt. "Dan zie je opeens veren op zijn helm staan. Dat soort veranderingen bracht Rembrandt aan," aldus de directeur van het museum. Zo zijn er verschillende geheimen die schuilgaan achter de oppervlakte van het beroemde schilderij. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht

Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits onthult verschillende onbekende details over het klassieke schilderij De Nachtwacht van Rembrandt. "Dan zie je opeens veren op zijn helm staan. Dat soort veranderingen bracht Rembrandt aan," aldus de directeur van het museum. Zo zijn er verschillende geheimen die schuilgaan achter de oppervlakte van het beroemde schilderij.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV