De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht

De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij <em>De Nachtwacht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits onthult verschillende onbekende details over het klassieke schilderij De Nachtwacht van Rembrandt. "Dan zie je opeens veren op zijn helm staan. Dat soort veranderingen bracht Rembrandt aan," aldus de directeur van het museum. Zo zijn er verschillende geheimen die schuilgaan achter de oppervlakte van het beroemde schilderij. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Vooravond gemist? Renze en Fidan bespreken petitie #JacobBlijftHier Bekijk deze video » De Vooravond: Marieke Schellart was eerste Nederlandse vrouw die eitjes liet invriezen Bekijk deze video » Marieke Schellart vertelt over negatieve reacties op invriezen eicellen in De Vooravond Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Gert Verhulst over 25-jarig bestaan Studio 100 Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Stef Bos heeft de bel van Samson en Gert gesloopt Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Renze mag in het mandje van Samson en Marcel liggen Bekijk deze video » De Vooravond: Nina was jarenlang actief in een drugsimperium Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Lisa Wiersma gaat in zes maanden De Nachtwacht reconstrueren Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht

Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits onthult verschillende onbekende details over het klassieke schilderij De Nachtwacht van Rembrandt. "Dan zie je opeens veren op zijn helm staan. Dat soort veranderingen bracht Rembrandt aan," aldus de directeur van het museum. Zo zijn er verschillende geheimen die schuilgaan achter de oppervlakte van het beroemde schilderij.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier