Sef in De Vooravond met voorproefje van alternatieve versie album El Salvador

Sef in De Vooravond met voorproefje van alternatieve versie album El Salvador

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sef</em> in <em>De Vooravond</em> met voorproefje van alternatieve versie album <em>El Salvador</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Eén dag toegang tot Paradiso, voor veel muzikanten in deze tijd een droom. Voor Sef werd die werkelijkheid. Op deze dag maakt hij met bigband en gastmuzikanten een alternatieve versie van zijn album 'El Salvador'. Tijdens De Vooravond speelt hij alvast een voorproefje op de hele livestream die morgenavond te zien is. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sef in De Vooravond met voorproefje van alternatieve versie album El Salvador

Eén dag toegang tot Paradiso, voor veel muzikanten in deze tijd een droom. Voor Sef werd die werkelijkheid. Op deze dag maakt hij met bigband en gastmuzikanten een alternatieve versie van zijn album 'El Salvador'. Tijdens De Vooravond speelt hij alvast een voorproefje op de hele livestream die morgenavond te zien is.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sef in De Vooravond met voorproefje van alternatieve versie album El Salvador of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier