De hoogtepunten uit Big Brother van finalisten Liese, Nick en Jill

De hoogtepunten uit Big Brother van finalisten Liese, Nick en Jill

Wat een rollercoaster is het geweest, Big Brother. Er is gehuild, gelachen en zelfs gezoend in het huis. Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan Big Brother. We blikken daarom nog even terug op de avonturen van finalisten Liese, Nick en Jill.

Liese

De hoogtepunten uit <em>Big Brother</em> van finalisten Liese, Nick en Jill Wat een rollercoaster is het geweest, Big Brother. Er is gehuild, gelachen en zelfs gezoend in het huis. Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan Big Brother. We blikken daarom nog even terug op de avonturen van finalisten Liese, Nick en Jill. Liese Nick View this post on Instagram A post shared by Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe) Jill View this post on Instagram A post shared by Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe) De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Donderdag is de finale van Big Brother: bekijk de meest opvallende momenten Bekijk deze video » Eindelijk kus in Big Brother: bekijk romantische scène Jill en Thomas Bekijk deze video » Big Brother: Michel moet vlak voor finale het huis verlaten Bekijk deze video »

Nick

Jill

De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De hoogtepunten uit Big Brother van finalisten Liese, Nick en Jill of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier