Chateau Meiland: wijnen, wijnen, wijnen op het ijs

Chateau Meiland: wijnen, wijnen, wijnen op het ijs

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Vroeger stond de familie Meiland regelmatig op het ijs. Nu gaan ze in Hengelo ook even het ijs uitproberen. Ijspret is natuurlijk niet compleet zonder een beetje: wijnen, wijnen, wijnen. Geen Chardonnay voor de familie, maar een bijpassende Glühwein. Martien heeft zich in de keuken uit lopen sloven en ook nog een erwtensoep in elkaar geflanst.

<em>Chateau Meiland</em>: wijnen, wijnen, wijnen op het ijs Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Vroeger stond de familie Meiland regelmatig op het ijs. Nu gaan ze in Hengelo ook even het ijs uitproberen. Ijspret is natuurlijk niet compleet zonder een beetje: wijnen, wijnen, wijnen. Geen Chardonnay voor de familie, maar een bijpassende Glühwein. Martien heeft zich in de keuken uit lopen sloven en ook nog een erwtensoep in elkaar geflanst. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Erica en Martien emotioneel na lezen oude brief Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien Meiland in tranen door eigen gedicht Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: wijnen, wijnen, wijnen op het ijs

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: wijnen, wijnen, wijnen op het ijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier