Verdienen de finalisten van Big Brother nog de laatste 10.000 euro voor de pot?

Verdienen de finalisten van Big Brother nog de laatste 10.000 euro voor de pot?

De finalisten van Big Brother gaan voor de laatste keer de uitdaging aan. Die opdracht heeft alles te maken met een blinde Nick, aanwijzingen van de dames en 10.000 euro extra voor in de pot. Gaan de finalisten hierin slagen?

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

Verdienen de finalisten van <em>Big Brother</em> nog de laatste <em>10.000 euro</em> voor de pot? De finalisten van Big Brother gaan voor de laatste keer de uitdaging aan. Die opdracht heeft alles te maken met een blinde Nick, aanwijzingen van de dames en 10.000 euro extra voor in de pot. Gaan de finalisten hierin slagen? Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eindelijk kus in Big Brother: bekijk romantische scène Jill en Thomas Bekijk deze video » Big Brother: Michel moet vlak voor finale het huis verlaten Bekijk deze video » De hoogtepunten uit Big Brother van finalisten Liese, Nick en Jill Bekijk deze video »

De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verdienen de finalisten van Big Brother nog de laatste 10.000 euro voor de pot? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier