Big Brother: we moeten afscheid nemen van deze finalist

Big Brother: we moeten afscheid nemen van deze finalist

In de grote finale van Big Brother strijden Liese, Nick en Jill tegen elkaar voor de winst. Helaas heeft één van deze finalisten het veld moeten ruimen en zijn er nog twee finalisten over in de race voor de titel.

Liese
De fans van het tv-programma hebben gekozen en daarom nemen we vroegtijdig afscheid van Liese. Jill en Nick zijn nog steeds in de race.

Bekijk hieronder haar hoogtepunten van Big Brother.

<em>Big Brother</em>: we moeten <em>afscheid</em> nemen van deze finalist In de grote finale van Big Brother strijden Liese, Nick en Jill tegen elkaar voor de winst. Helaas heeft één van deze finalisten het veld moeten ruimen en zijn er nog twee finalisten over in de race voor de titel. LieseDe fans van het tv-programma hebben gekozen en daarom nemen we vroegtijdig afscheid van Liese. Jill en Nick zijn nog steeds in de race. View this post on Instagram A post shared by Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe) Bekijk hieronder haar hoogtepunten van Big Brother. De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: Dit zijn de drie finalisten voor de finale van Big Brother Bekijk deze video » De hoogtepunten uit Big Brother van finalisten Liese, Nick en Jill Bekijk deze video » Verdienen de finalisten van Big Brother nog de laatste 10.000 euro voor de pot? Bekijk deze video »

De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: we moeten afscheid nemen van deze finalist of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier