Beau gemist? In Amerika gaan terrassen, musea en winkels weer open

Beau gemist? In Amerika gaan terrassen, musea en winkels weer open

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? In <em>Amerika</em> gaan terrassen, musea en winkels weer open Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv. In Amerika lijkt het erg goed te gaan met vaccineren. Ongeveer 50% van de bevolking heeft zijn eerste prik gehad en dat betekent dat winkels hun deuren openen, terrassen open zijn en musea ook weer mensen mogen verwelkomen. Wat dat betreft gaat het aan de andere kant van de wereld een stuk beter dan in Nederland. Erik Mouthaan zegt zijn eerste prik al gehad te hebben. Als hij in Nederland had gewoond, was hij nog lang niet aan de beurt geweest. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? In Amerika gaan terrassen, musea en winkels weer open

In Amerika lijkt het erg goed te gaan met vaccineren. Ongeveer 50% van de bevolking heeft zijn eerste prik gehad en dat betekent dat winkels hun deuren openen, terrassen open zijn en musea ook weer mensen mogen verwelkomen. Wat dat betreft gaat het aan de andere kant van de wereld een stuk beter dan in Nederland. Erik Mouthaan zegt zijn eerste prik al gehad te hebben. Als hij in Nederland had gewoond, was hij nog lang niet aan de beurt geweest.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? In Amerika gaan terrassen, musea en winkels weer open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier