Op1 gemist? Volgens Marc Bonten niet slim om coronamaatregelen te versoepelen

Op1 gemist? Volgens Marc Bonten niet slim om coronamaatregelen te versoepelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Volgens <em>Marc Bonten</em> niet slim om coronamaatregelen te versoepelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Nederland kan niet wachten om sportscholen, winkels en de horeca weer te openen. Het lijkt erop dat we iets van versoepeling gaan krijgen, maar is dat verstandig? Marc Bonten, OMT-lid reageert: "Het is niet het beste moment om nu te gaan verruimen denk ik. We zitten op een hele moeilijke situatie in de ziekenhuizen." Daarnaast geeft hij aan dat ziekenhuizen niet ver verwijderd zijn van code zwart. Dat betekent dat je moet gaan kiezen wie er een ic-bed krijgt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Militair Tom Middendorp gaat helpen coördineren sneltesten voor evenementen Bekijk deze video » Arie Boomsma in Op1 over sneltesten: "Het moet voor een korte tijd zijn" Bekijk deze video » Op1: Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het niet eens over landbouwbezetting Bekijk deze video » Op1: Caroline van der Plas wil absoluut géén stop op export van zoveel landbouw Bekijk deze video » Op1 gemist? Sander Heijne over economische ongelijkheid Bekijk deze video » Op1: Jort Kelder krijgt veeg uit de pan van Frans van Rooij, "stop daar nou eens mee!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Volgens Marc Bonten niet slim om coronamaatregelen te versoepelen

Nederland kan niet wachten om sportscholen, winkels en de horeca weer te openen. Het lijkt erop dat we iets van versoepeling gaan krijgen, maar is dat verstandig? Marc Bonten, OMT-lid reageert: "Het is niet het beste moment om nu te gaan verruimen denk ik. We zitten op een hele moeilijke situatie in de ziekenhuizen." Daarnaast geeft hij aan dat ziekenhuizen niet ver verwijderd zijn van code zwart. Dat betekent dat je moet gaan kiezen wie er een ic-bed krijgt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Volgens Marc Bonten niet slim om coronamaatregelen te versoepelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier