Op1: Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het niet eens over landbouwbezetting

Op1: Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het niet eens over landbouwbezetting

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Caroline van der Plas en <em>Ed Nijpels</em> zijn het niet eens over <em>landbouwbezetting</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het aan tafel bij Op1 niet eens over de landbouwbezetting in Nederland. Daarbij maakt van der Plas zich hard voor de boeren: "Er is 64% stikstof reduceerd in de laatste dertig jaar door de agrarische sector. Er is geen sector in Nederland die zoveel reductie heeft behaald van amoniak." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het niet eens over landbouwbezetting

Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het aan tafel bij Op1 niet eens over de landbouwbezetting in Nederland. Daarbij maakt van der Plas zich hard voor de boeren: "Er is 64% stikstof reduceerd in de laatste dertig jaar door de agrarische sector. Er is geen sector in Nederland die zoveel reductie heeft behaald van amoniak."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Caroline van der Plas en Ed Nijpels zijn het niet eens over landbouwbezetting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier