Op1 gemist? Sander Heijne over economische ongelijkheid

Op1 gemist? Sander Heijne over economische ongelijkheid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Sander Heijne</em> over economische ongelijkheid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 april terugkijken bij Gids.tv. In het programma 'Scheefgroei in de polder' wordt economische groei beter bekeken. "Het is niet zo dat het met iedereen slecht gaat, met een groot deel gaat het goed," aldus Sander Heijne. Toch zie je volgens hem wel dat het belastingaandeel van werkenden ten opzichte van het aandeel van de winstbelasting van bedrijven uit elkaar aan het lopen is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sander Heijne over economische ongelijkheid

In het programma 'Scheefgroei in de polder' wordt economische groei beter bekeken. "Het is niet zo dat het met iedereen slecht gaat, met een groot deel gaat het goed," aldus Sander Heijne. Toch zie je volgens hem wel dat het belastingaandeel van werkenden ten opzichte van het aandeel van de winstbelasting van bedrijven uit elkaar aan het lopen is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sander Heijne over economische ongelijkheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier