Bed & Breakfast in noordelijke provincies gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast in noordelijke provincies gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast in noordelijke provincies gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in Bed & Breakfast: kalk op de kraan en een kuil in bed Bekijk deze video » Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis Bekijk deze video » Bed & Breakfast: zo worden de bedden uitgebreid getest Bekijk deze video » Deze week gaan de eigenaren van drie b&b's uit de noordelijke provincies bij elkaar op bezoek om de onderneming te testen. HistorieGerrie en Dennis runnen hun b&b in de provincie Groningen. Het stel neemt hun gasten mee naar hun prachtige boerderij. De bed & breakfast bevindt zich in een rijksmonument met veel historie. OpvallendDaarna reist de groep door naar de villa van Gerti en Renate in Drenthe. Het is een opvallend bouwwerk uit de Amsterdamse Schoolstijl met oker en donkerrood houtwerk. De dames nemen de gasten mee naar de voormalige dierentuin. OaseRikie en Gerard, in Friesland, zijn als laatste aan de beurt. Zij hebben midden in het platteland een oase van groen en stilte gecreëerd. Het stel neemt hun gasten mee op een typisch Fries uitje, namelijk skûtsje varen. Zien: Henk Krol zingt uit volle borst 'Morgen ben ik de bruid' met Jaïr Ferwerda Bekijk deze video » Bed & Breakfast: ‘Zo kun je vervelende partner opsluiten met nachtlampje’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaan de eigenaren van drie b&b's uit de noordelijke provincies bij elkaar op bezoek om de onderneming te testen.

Historie
Gerrie en Dennis runnen hun b&b in de provincie Groningen. Het stel neemt hun gasten mee naar hun prachtige boerderij. De bed & breakfast bevindt zich in een rijksmonument met veel historie.

Opvallend
Daarna reist de groep door naar de villa van Gerti en Renate in Drenthe. Het is een opvallend bouwwerk uit de Amsterdamse Schoolstijl met oker en donkerrood houtwerk. De dames nemen de gasten mee naar de voormalige dierentuin.

Oase
Rikie en Gerard, in Friesland, zijn als laatste aan de beurt. Zij hebben midden in het platteland een oase van groen en stilte gecreëerd. Het stel neemt hun gasten mee op een typisch Fries uitje, namelijk skûtsje varen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast in noordelijke provincies gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier