Mag ik je tieten zien? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mag ik je tieten zien? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mag ik je tieten zien? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het driedelige programma Mag ik je tieten zien?, waarin Tatum Dagelet laat zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is. Elke vrijdag rond 21:15 uur op NPO 3. Pikante beeldenDagelet is zelf moeder van een tienerdochter en onderzoekt het ongewild verspreiden van pikante beelden. Dat is te koppelen aan drie fenomenen die ook de thema’s zijn van de drie afleveringen: sexting, shaming en sextortion. GevolgenIn elke aflevering komen slachtoffers, daders en wetenschappers aan het woord. De gevolgen zijn vaak verstrekkend. Is het mogelijk om de naaktbeelden ooit te laten verdwijnen of zullen deze je de rest van je leven blijven achtervolgen? 5 Uur Live: Kim Holland vertelt hoe ze kinderen seksuele voorlichting geeft Bekijk deze video » Jinek gemist? Onderzoek sexting: ‘Verspreiders denken dat ze in hun recht staan’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het driedelige programma Mag ik je tieten zien?, waarin Tatum Dagelet laat zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is. Elke vrijdag rond 21:15 uur op NPO 3.

Pikante beelden
Dagelet is zelf moeder van een tienerdochter en onderzoekt het ongewild verspreiden van pikante beelden. Dat is te koppelen aan drie fenomenen die ook de thema’s zijn van de drie afleveringen: sexting, shaming en sextortion.

Gevolgen
In elke aflevering komen slachtoffers, daders en wetenschappers aan het woord. De gevolgen zijn vaak verstrekkend. Is het mogelijk om de naaktbeelden ooit te laten verdwijnen of zullen deze je de rest van je leven blijven achtervolgen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mag ik je tieten zien?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mag ik je tieten zien? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier