Theaterfilm Alles in de Hens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Theaterfilm Alles in de Hens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Theaterfilm Alles in de Hens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Marcel Hensema schittert in 'Alles in de Hens', een filmbewerking van de gelijknamige theatershow. Weg kwijtWanneer Hensema - een bijna vijftiger - gaat wandelen om los te komen van zijn drukte, werk en gepieker van alledag, komt hij er achter dat je wel weg kunt lopen voor je problemen, maar niet voor jezelf. Een warme, grappige en herkenbare theatrale one-man-film over als je de weg even kwijt bent. SpotlightIn de film gaat Hensema het gesprek aan met zichzelf en zoekt, met humor en ontroering, naar de zin van het leven. Hij zet de spotlight op hele normale, dagelijkse dingen en tilt het op uit de realiteit, wat voor de kijker zorgt voor grappige, herkenbare situaties. Op1: Marcel Hensema toerde langs huiskamers en tuinen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Marcel Hensema schittert in 'Alles in de Hens', een filmbewerking van de gelijknamige theatershow.

Weg kwijt
Wanneer Hensema - een bijna vijftiger - gaat wandelen om los te komen van zijn drukte, werk en gepieker van alledag, komt hij er achter dat je wel weg kunt lopen voor je problemen, maar niet voor jezelf. Een warme, grappige en herkenbare theatrale one-man-film over als je de weg even kwijt bent.

Spotlight
In de film gaat Hensema het gesprek aan met zichzelf en zoekt, met humor en ontroering, naar de zin van het leven. Hij zet de spotlight op hele normale, dagelijkse dingen en tilt het op uit de realiteit, wat voor de kijker zorgt voor grappige, herkenbare situaties.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theaterfilm Alles in de Hens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier