Premier League Darts: José de Sousa gooit 9-darter tegen Nathan Aspinall

Premier League Darts: José de Sousa gooit 9-darter tegen Nathan Aspinall

De Premier League of Darts van 2021 heeft al de nodige spectaculaire momenten opgeleverd. Na de negendarter van Jonny Clayton op woensdag 7 april, was het op donderdag 8 april de beurt aan José de Sousa om de perfecte leg te gooien.

Lees verder onder de video.

<em>Premier League Darts</em>: José de Sousa gooit 9-darter tegen Nathan Aspinall De Premier League of Darts van 2021 heeft al de nodige spectaculaire momenten opgeleverd. Na de negendarter van Jonny Clayton op woensdag 7 april, was het op donderdag 8 april de beurt aan José de Sousa om de perfecte leg te gooien. Lees verder onder de video. GelijkspelDe Portugees, die in november 2020 de Grand Slam of Darts won, nam het donderdag op tegen Nathan Aspinall. De negendarter bleek voor De Sousa niet genoeg voor de winst, want de wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel. Bekijk de negendarter van José de Sousa hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen droogt Peter Wright af in Premier League Darts 2021 Bekijk deze video » Premier League Darts: Michael van Gerwen boekt prachtige overwinning op Rob Cross Bekijk deze video »
Darts :
Premier League Darts: José de Sousa gooit 9-darter tegen Nathan Aspinall

Gelijkspel
De Portugees, die in november 2020 de Grand Slam of Darts won, nam het donderdag op tegen Nathan Aspinall. De negendarter bleek voor De Sousa niet genoeg voor de winst, want de wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel.

Bekijk de negendarter van José de Sousa hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Premier League Darts: José de Sousa gooit 9-darter tegen Nathan Aspinall of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier