Zien: Michael van Gerwen verliest ruim van James Wade in Premier League Darts

Zien: Michael van Gerwen verliest ruim van James Wade in Premier League Darts

Na een prima start van de Premier League of Darts, met een gelijkspel en twee overwinningen, kwam er donderdag (8 april) zand in de motor bij Michael van Gerwen. Tegen de laaggeklasseerde James Wade verloor de Nederlander met 7-3.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> verliest ruim van James Wade in <em>Premier League Darts</em> Na een prima start van de Premier League of Darts, met een gelijkspel en twee overwinningen, kwam er donderdag (8 april) zand in de motor bij Michael van Gerwen. Tegen de laaggeklasseerde James Wade verloor de Nederlander met 7-3. Lees verder onder de video. SpannendDe nederlaag voor Van Gerwen betekent dat het na vier wedstrijden ongekend spannend is in de Premier League. Er staan maar liefst vijf van de tien spelers op vijf punten, voorgegaan door Dimitri van den Bergh (zes punten) en achtervolgd door Peter Wright (vier punten). Bekijk de samenvatting van James Wade - Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jonny Clayton gooit 9-darter in Premier League Darts 2021 Bekijk deze video » Premier League Darts: José de Sousa gooit 9-darter tegen Nathan Aspinall Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen verliest ruim van James Wade in Premier League Darts

Spannend
De nederlaag voor Van Gerwen betekent dat het na vier wedstrijden ongekend spannend is in de Premier League. Er staan maar liefst vijf van de tien spelers op vijf punten, voorgegaan door Dimitri van den Bergh (zes punten) en achtervolgd door Peter Wright (vier punten).

Bekijk de samenvatting van James Wade - Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Michael van Gerwen verliest ruim van James Wade in Premier League Darts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier