LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis

LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis

Zeker voor oudere mensen is het een hele eer als de koning op bezoek komt. Daarom konden de bewoners van een verzorgingstehuis donderdag hun geluk niet op toen koning Willy langs kwam. Die had echter meer aandacht voor zijn mondkapje en een spelletje ballon slaan.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis Zeker voor oudere mensen is het een hele eer als de koning op bezoek komt. Daarom konden de bewoners van een verzorgingstehuis donderdag hun geluk niet op toen koning Willy langs kwam. Die had echter meer aandacht voor zijn mondkapje en een spelletje ballon slaan. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. DesinteresseDe verhalen van de medewerkers en bewoners van het verzorgingstehuis lijken koning Willy niet erg te kunnen boeien. In plaats daarvan is hij drukker met het goed doen van zijn mondkapje, wat nog een hele opgave blijkt. Ook is de koning vol trots als hij bij een spelletje ballon slaan zijn bejaarde tegenstanders inmaakt. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: gelovigen kijken op Tweede Paasdag samen naar herhalingen van Airwolf Bekijk deze video » LuckyTV: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, "wat wilt u?" Bekijk deze video » LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis

Desinteresse
De verhalen van de medewerkers en bewoners van het verzorgingstehuis lijken koning Willy niet erg te kunnen boeien. In plaats daarvan is hij drukker met het goed doen van zijn mondkapje, wat nog een hele opgave blijkt. Ook is de koning vol trots als hij bij een spelletje ballon slaan zijn bejaarde tegenstanders inmaakt.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier