Beau: Gordon zingt vol passie zijn nieuwe single 'Terug op vasteland'

Beau: Gordon zingt vol passie zijn nieuwe single 'Terug op vasteland'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Gordon zit in 2021 alweer dertig jaar in het vak, en dat jubileum viert hij met de gloednieuwe single 'Terug op vasteland' - geschreven door Tabitha. Zoals we dat van Gordon kennen brengt hij deze emotionele ballad vol passie ten gehore bij Beau.

<em>Beau</em>: Gordon zingt vol passie zijn nieuwe single 'Terug op vasteland' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Gordon zit in 2021 alweer dertig jaar in het vak, en dat jubileum viert hij met de gloednieuwe single 'Terug op vasteland' - geschreven door Tabitha. Zoals we dat van Gordon kennen brengt hij deze emotionele ballad vol passie ten gehore bij Beau. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beau: Gordon zingt vol passie zijn nieuwe single 'Terug op vasteland'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Gordon zingt vol passie zijn nieuwe single 'Terug op vasteland' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier