Erik Mouthaan bij Beau: "50% Amerikanen heeft eerste prik gehad"

Erik Mouthaan bij Beau: "50% Amerikanen heeft eerste prik gehad"

Nederlanders blijven zich verbazen over het trage vaccinatieproces in ons land, zeker wanneer we dat vergelijken met Amerika en Engeland. Amerikacorrespondent Erik Mouthaan is inmiddels gevaccineerd en vertelt dat het leven in New York weer vrij normaal is: "De terrassen zijn gewoon open. De restaurants zijn 75% open. De theaters gaan langzaam weer open."

50% heeft eerste prik gehad
Hij vervolgt: "De bioscopen zijn open. De winkels zijn open. 50% van de bevolking heeft zijn eerste prik gehad, zo hard gaat dat nu." Wel dragen de mensen nog een masker op straat.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

Erik Mouthaan bij <em>Beau</em>: &quot;50% Amerikanen heeft eerste prik gehad&quot; Nederlanders blijven zich verbazen over het trage vaccinatieproces in ons land, zeker wanneer we dat vergelijken met Amerika en Engeland. Amerikacorrespondent Erik Mouthaan is inmiddels gevaccineerd en vertelt dat het leven in New York weer vrij normaal is: "De terrassen zijn gewoon open. De restaurants zijn 75% open. De theaters gaan langzaam weer open." 50% heeft eerste prik gehadHij vervolgt: "De bioscopen zijn open. De winkels zijn open. 50% van de bevolking heeft zijn eerste prik gehad, zo hard gaat dat nu." Wel dragen de mensen nog een masker op straat. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Erik Mouthaan bij Beau: "50% Amerikanen heeft eerste prik gehad"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik Mouthaan bij Beau: "50% Amerikanen heeft eerste prik gehad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier