Ernst Kuipers: "Meer coronapatiënten op IC dan op enig moment sinds april vorig jaar" (video)

Ernst Kuipers: "Meer coronapatiënten op IC dan op enig moment sinds april vorig jaar" (video)

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), maakt zich zorgen over het stijgende aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen: "Er liggen nu meer patiënten op de IC dan op enig moment sinds eind april vorig jaar. We hebben in de hele tweede en derde golf dit soort aantallen nog niet gehad en ze gaan sterk omhoog."

'Versoepeling wordt lastig'
Zijn de aangekondigde versoepelingen vanaf 21 april, die overigens niet door het kabinet bevestigd zijn, dan wel een goed idee? "Als deze ontwikkeling zich doorzet dan wordt dat lastig, eens temeer tegen het licht van wat er nou precies gaat gebeuren met het vaccinatieprogramma doordat AstraZeneca niet meer beschikbaar is voor mensen onder de zestig." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>Ernst Kuipers</em>: &quot;Meer coronapatiënten op IC dan op enig moment sinds april vorig jaar&quot; (video) Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), maakt zich zorgen over het stijgende aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen: "Er liggen nu meer patiënten op de IC dan op enig moment sinds eind april vorig jaar. We hebben in de hele tweede en derde golf dit soort aantallen nog niet gehad en ze gaan sterk omhoog." 'Versoepeling wordt lastig'Zijn de aangekondigde versoepelingen vanaf 21 april, die overigens niet door het kabinet bevestigd zijn, dan wel een goed idee? "Als deze ontwikkeling zich doorzet dan wordt dat lastig, eens temeer tegen het licht van wat er nou precies gaat gebeuren met het vaccinatieprogramma doordat AstraZeneca niet meer beschikbaar is voor mensen onder de zestig." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Ton de Boer bespreekt bijwerkingen AstraZeneca-vaccin Bekijk deze video »
Nieuws :
Ernst Kuipers: "Meer coronapatiënten op IC dan op enig moment sinds april vorig jaar" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers: "Meer coronapatiënten op IC dan op enig moment sinds april vorig jaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier