Beau gemist? Hugo de Jonge wil niks zeggen over heropening terrassen

Beau gemist? Hugo de Jonge wil niks zeggen over heropening terrassen

Jaïr Ferwerda had donderdag afgesproken met Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De verslaggever van RTL probeerde meteen informatie te ontfutselen over de heropening van de terrassen, maar daar wilde De Jonge niks over zeggen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Hugo de Jonge wil niks zeggen over heropening terrassen Jaïr Ferwerda had donderdag afgesproken met Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De verslaggever van RTL probeerde meteen informatie te ontfutselen over de heropening van de terrassen, maar daar wilde De Jonge niks over zeggen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv. 21 aprilDe geruchtenmolen draait weer op volle toeren, want het kabinet zou overwegen om de terrassen op 21 april te heropenen. We zullen waarschijnlijk nog een paar dagen moeten wachten voor een bevestiging van dit nieuws, want komende dinsdag (13 april) geven Mark Rutte en De Jonge weer een nieuwe persconferentie. Ondertussen bracht De Jonge een werkbezoek aan een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Politiek :
Beau gemist? Hugo de Jonge wil niks zeggen over heropening terrassen

21 april
De geruchtenmolen draait weer op volle toeren, want het kabinet zou overwegen om de terrassen op 21 april te heropenen. We zullen waarschijnlijk nog een paar dagen moeten wachten voor een bevestiging van dit nieuws, want komende dinsdag (13 april) geven Mark Rutte en De Jonge weer een nieuwe persconferentie. Ondertussen bracht De Jonge een werkbezoek aan een rioolwaterzuiveringsinstallatie.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Hugo de Jonge wil niks zeggen over heropening terrassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier