Beau gemist? Ton de Boer bespreekt bijwerkingen AstraZeneca-vaccin

Beau gemist? Ton de Boer bespreekt bijwerkingen AstraZeneca-vaccin

De commotie en onduidelijkheid rondom het AstraZeneca-vaccin blijft Nederland en de rest van de wereld bezighouden. Ton de Boer (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) sprak donderdagavond met Beau van Erven Dorens over de bijwerkingen van het middel: "Daar zijn er wereldwijd al 220 van gemeld. Ernstige bijwerkingen, zoals bijvoorbeeld stolsels in de hersenen en aderen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Ton de Boer bespreekt bijwerkingen AstraZeneca-vaccin De commotie en onduidelijkheid rondom het AstraZeneca-vaccin blijft Nederland en de rest van de wereld bezighouden. Ton de Boer (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) sprak donderdagavond met Beau van Erven Dorens over de bijwerkingen van het middel: "Daar zijn er wereldwijd al 220 van gemeld. Ernstige bijwerkingen, zoals bijvoorbeeld stolsels in de hersenen en aderen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Ton de Boer bespreekt bijwerkingen AstraZeneca-vaccin


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Ton de Boer bespreekt bijwerkingen AstraZeneca-vaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier