Video: vond Britney Spears coronavaccinatie pijnlijk?

Video: vond Britney Spears coronavaccinatie pijnlijk?

Britney Spears is gevaccineerd tegen het coronavirus, zo liet de zangeres vandaag weten op Instagram. De prik viel haar enorm mee: "Mensen die op internet zeggen dat het pijnlijk was hebben het mis. Het was niets. Ik voelde niks en voel me goed." Bekijk de video, waarin de 39-jarige popprinses samen met haar vriend Sam Asghari te zien is, hieronder.

Video: vond <em>Britney Spears</em> coronavaccinatie pijnlijk? Britney Spears is gevaccineerd tegen het coronavirus, zo liet de zangeres vandaag weten op Instagram. De prik viel haar enorm mee: "Mensen die op internet zeggen dat het pijnlijk was hebben het mis. Het was niets. Ik voelde niks en voel me goed." Bekijk de video, waarin de 39-jarige popprinses samen met haar vriend Sam Asghari te zien is, hieronder. Bekijk ook Erik Mouthaan bij Beau: "50% Amerikanen heeft eerste prik gehad" Bekijk deze video »
Show :
Video: vond Britney Spears coronavaccinatie pijnlijk?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: vond Britney Spears coronavaccinatie pijnlijk? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier