Sander Schimmelpenninck in Goed Fout: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd"

Sander Schimmelpenninck in Goed Fout: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd"

Podcastmaker en voormalig Op1-presentator Sander Schimmelpenninck heeft een duidelijke mening en dat moet kunnen, zou je denken. Daar is echter niet iedereen het mee eens want hij blijkt regelmatig met ernstige bedreigingen te maken te hebben: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd", vertelt hij in het nieuwe programma van Katja Schuurman, Goed Fout.

'2 weken niet thuis geslapen na Alexia-rel'
Zijn regelmatig prikkelende opmerkingen hebben soms verstrekkende gevolgen, zo bleek enige tijd geleden toen hij Alexia de 'lekkerste' van de drie prinsesjes noemde en het land vervolgens te klein leek: "Ik heb toen twee weken niet thuis kunnen slapen, vanwege pedojagers." Bekijk het fragment uit de aflevering van Goed Fout van komende zondag hieronder.

Sander Schimmelpenninck in <em>Goed Fout</em>: &quot;Ik word regelmatig met de dood bedreigd&quot; Podcastmaker en voormalig Op1-presentator Sander Schimmelpenninck heeft een duidelijke mening en dat moet kunnen, zou je denken. Daar is echter niet iedereen het mee eens want hij blijkt regelmatig met ernstige bedreigingen te maken te hebben: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd", vertelt hij in het nieuwe programma van Katja Schuurman, Goed Fout. '2 weken niet thuis geslapen na Alexia-rel'Zijn regelmatig prikkelende opmerkingen hebben soms verstrekkende gevolgen, zo bleek enige tijd geleden toen hij Alexia de 'lekkerste' van de drie prinsesjes noemde en het land vervolgens te klein leek: "Ik heb toen twee weken niet thuis kunnen slapen, vanwege pedojagers." Bekijk het fragment uit de aflevering van Goed Fout van komende zondag hieronder. Het programma Goed Fout is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Goed Fout terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Sander Schimmelpenninck door het slijk bij Shownieuws na Thaise hoeren-uitspraak Bekijk deze video »
TV :
Sander Schimmelpenninck in Goed Fout: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd"

Het programma Goed Fout is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Goed Fout terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sander Schimmelpenninck in Goed Fout: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier